بهترين سايت هاي مقاله فارسي


بهترين سايتهايي که حاوي مقالات علمي فارسي مي باشد به صورت گذرا در ذيل به حضور عزيزان بخصوص دوستاني که در کلاس سوال مي فرمودند معرفي مي شود. ياد آوري مي شود اين سايتها جزئي از سايتهايي است که داراي مقالات علمي است نه کل آنها. براي دريافت مقالات علمي از اينترنت گذشته از اين سايتها شما مي توانيد با جستجوي حرفه اي در گوگل به مقالات علمي بيشتري دست پيدا کنيد البته چون بزرگترين کشور فارسي زبان ايران است طبيعتا اين سايتها نيز سايتهاي ايراني خواهد بود. درضمن بايد به خاطر داشته باشيم که هنوز تحقيق کاملا علمي تنها از اينترنت بدون مراجعه به کتابخانه و منابع ديگر در کشورهاي جهان سوم به دليل عدم غناي کامل اينترنت ميسّر نيست و مقالات علمي اينترنتي در حدّ راهنما و گرفتن ايده و به صورت يک منبع خوب و کاربردي کمکي بايد استفاده شود نه به عنوان منبع اوليه و کامل که ما را از منابع ديگر بي نياز نمايد.


اگر خواهان مقالات علمي به زبان انگلسي باشيد هرچه بخواهيد به دست خواهيد آور. فقط کافي است به آدرس


http://www.google.com/schhp?hl=en برويد و موضوع مورد نظر تانرا جستجو نماييد تا مقاله مورد نظر تان را به زبان انگلسي پيدا کنيد.


 


سرويس ويژه گوگل براي محققين و جويندگان مقالات علمي


 به زبان فارسي




اگر بخواهيد به عنوان يک محقق فارسي زبان به مقالات معتبر علمي به زبان فارسي دست پيدا کنيد از اين صفحه گوگل به اين آدرس  http://scholar.google.com/advanced_scholar_search?hl=fa   استفاده فرماييد.در مورد شيوه اي جستجوي حرفه اي در گوگل براي پيدا کردن مقالات علمي يا هر موضوعي که بخواهيد انشاء الله در ياد داشتي ديگري قرار فرصت خدمت دوستان خواهيم بود. اينک معرفي چند منبع علمي جامع با شرح مختصري که از سوي خودشان ارائه شده است:


 


سايت هاي دانلود مقاله فارسي را در زير به شما معرفي خواهيم کرد :


 


بهترين سايتهاي فارسي داراي مقالات علمي و تحقيقاتي


 


بانک اطلاعات نشريات ايران



http://www.magiran.com/


در ميان سايتهاي فارسي زبان بزرگتر و جامعتر از اين سايت براي جستجوي مقالات علمي و تحقيقاتي نمي توان يافت. بزرگترين مرجع و نمايشگاه دائمي مطبوعات کشوردر ايران نشريات متعددي به چاپ مي رسند که عموما به دلايل مختلف براي مخاطبين شناخته شده نيستند و حتي متخصصين آن رشته نيز از انتشار آنها بي اطلاع مي باشند. همچنين بسياري از علاقمندان و پژوهشگران نيازمند جستجو و مطالعه مقالات و مطالب علمي مندرج در شماره هاي مختلف نشريات هستند که پاسخ آنها جز با استفاده از فن آوري اطلاعات مقدور نيست..


در اين راستا فعاليت سايت از سال 1380 آغاز گرديد و ضمن مکاتبه و رايزني هاي مکرر با مديران نشريات، تا کنون موفق به پوشش و ارايه خدمات به بيش از 1500 نشريه در حال انتشار شده ايم. اين خدمات شامل درج شناسنامه نشريه، طرح روي جلد و فهرست مطالب هر شماره و اقلام مقاله شناختي آنها با استفاده از مندرجات نشريه مي‌باشد. اين خدمات فقط با ارسال يک نسخه از هر شماره به نشريات ارايه مي شود و کاربران مي توانند با استفاده از فهرست الفبايي، فهرست موضوعي و جستجو به نشريات مورد نظر خود دست يابند.


همچنين نشريات مي‌توانند متن کامل و يا گزيده مقالات خود را در اين سايت در دسترس کاربران ساکن در داخل و خارج کشور قرار دهند.



بزرگترين بانک مقاله فارسي ايران

وب سايت مقاله فارسي با بيش 10 هزار انواع مقاله فارسي 

https://articlefarsi.ir/

پژوهشکده اطلاعات و مدارک علمي ايران


http://www.irandoc.ac.ir/



براي اينکه بدانيد اين سايت تاچه ميزان شمارا در تحقيق و کارهاي علمي ياري مي کند به برخي امکانات آن توجه نماييد: 


-شامل بيش از 600000 رکورد اطلاعات علمي کشور:

 

-پايان‌نامه‌هاي‌ ايران‌ – دکترا و کارشناسي‌ ارشد

 

-پايان‌نامه‌هاي‌ فارغ‌التحصيلان‌ ايراني‌ خارج‌ از کشور

 

-طرح‌هاي‌ پژوهشي‌ کشور

 

-مقالات‌سمينارها،کنگره‌ها و سمپوزيوم‌هاي‌علمي‌وفرهنگي‌ ايران‌

 

-مقالات‌ علمي‌ و فني‌

 

-گزارش‌هاي‌ دولتي‌ ايران‌

 

-فهرستگان‌ نشريات‌ ادواري‌ لاتين‌ موجود در کتابخانه‌هاي‌ ايران‌

 

-علوم‌ تربيتي‌

 

-اطلاعات‌ محققين‌ و متخصصين‌ ارشد کشور

 

-اطلاعات‌ آب‌

 

-اطلاعات‌ خزر

پايگاه بزرگ علمي SID - جهاد دانشگاهي


http://www.sid.ir/

 

اين سايت نيز از غولهاي علمي اينترنت به زبان فارسي به شمار مي رود. در عصر اطلاعات و جهاني که هرگونه توسعه منوط به دستيابي مستمر و علمي به اطلاعات است، ساماندهي و پردازش اطلاعات و مقالات علمي منتشر شده در نشريات علمي –پژوهشي اهميتي خاص يافته است. بر اين اساس جهاد دانشگاهي در تاريخ 16 مرداد 1383 اقدام به افتتاح ” مرکز اطلاعات علمي جهاد دانشگاهي ” نمود. اهداف تاسيس مرکز اطلاعات علمي جهاد دانشگاهي آنچنان که در اساسنامه آن آمده است ” ترويج و اشاعه اطلاعات علمي ، گسترش و ارتقاء خدمات اطلاع رساني به محققان ، سرعت بخشيدن به کاوش هاي علمي و افزيش اثر بخشي تحقيقات در کشور است." مرکز اطلاعات علمي جهاد دانشگاهي تحت نظارت شوراي علمي ، خدمات خود را از طريق پايگاه اينترنتي http://www.sid.ir/ به عنوان بانک اطلاعات علمي کشور و در آينده نزديک در سطح منطقه ارائه مي دهد و تلاش نموده از تجربه هاي مشابه در داخل و خارج از کشور جهت بهبود ، روزآمدي و جامعيت اطلاعات استفاده کند.

خدمات عمده پايگاه SID عبارتند از :


جستجو و ارائه چکيده مقالات نشريات علمي – پژوهشي کشور


- دسترسي به متن کامل (Full Text) مقالات


- معرفي و ارائه مقالات نشريات ايراني نمايه شده در ISI


دسترسي به مجموعه مقالات محققان ايراني چاپ شده در نشريات بين المللي


- سرويس گزارش هاي استنادي نشريات علمي – پژوهشي کشور (JCR)


از طريق شاخص تاثير (Impact Factor) و شاخص آني (Immediacy Index)


معرفي نشريات و نويسندگان مقالات پر استناد


- سرويس ارسال الکترونيکي مقالات (Online Submission) و رهگيري پيشرفت کار توسط نويسندگان.


اين بود معرفي مختصر چند سايت مفيد و معتبر علمي که حاوي مقالات و مطالب ارزنده علمي و گنجينه بزرگ ازمقالات گوناگون علمي مي باشد. سايت ويکي پيديا نيز به عنوان يک دائرة‌ المعارف عمومي داراي برخي مقالات خوب علمي نيز مي باشد.


همانگونه که قول داده بودم اگر فرصت دست داد مطلبي در مورد نحوه اي جستجوي حرفه اي مقالات و مطالب مورد نظر خويش در گوگل نيز نشر خواهم نمود.


برخي سايتهاي مفيد ديگر براي تحقيقات علمي به زبان فارسي


 



راستي يادم رفت بگويم:سايت کتابخانه ملي ايران، پايگاه اطلاع رساني کتابخانه هاي ايران، خانه کتاب ايران  از سايتهايي است که مي تواند به عنوان منابع مفيدي براي محققان و پژوهشگران در جهت آشنايي با منابع و کتابهاي فارسي و غير فارسي مي باشد. گرچند در اين سايتها متن کتابها و مقالات قابل دسترسي نيست اما براي پيدا کردن منبع و سرنخ در زمينه موضوع مورد نظر محققين بهترين گزينه است و يک شبه کار صد ساله را انجام مي دهد.


با نگاه دقيقتر به سايتهاي که در نوار سمت راست وبلاگ لينک شده است مي توانيد به سايتهاي جالب خبري و علمي و فرهنگي دست پيدا کنيد. بويژهفهرست بزرگ سايتها و وبلاگهاي مفيد و مهم افغانستان که براي دوستاني که اخبار و حوادث افغانستان و افکار وبلاگ نويسان برجسته افغانستان را دنبال مي کنند فهرست بسيار مفيد و کاربردي است.


مترجم گوگل در خدمت پژوهشگران علمي براي دانلود سايت دانلود مقاله




سرويس ترجمه گوگل شاهکار ديگر گوگل عزيز براي محققان و جويندگان مطالب علمي به زبانهاي غير مادري شان است. اين سرويس از اکثر زبانهاي زنده دنيا بخصوص زبان فارسي به خوبي پشتيباني مي کند و واقعا دستيار ماهر و کارگشا براي محققان به حساب مي آيد.


براي استفاده از سرويس ترجمه گوگل به اين صفحه با اين درس:  http://translate.google.com/#en|fa|   برويد و درچوکات سمت چپ متن مورد نظر را کپي کرده از بالا گزينه   را بفشاريد تا متن شما را به فارسي ترجمه کند. براي تعويض زبان اين سرويس مي توانيد از گزينه هاي تعويض زبان که در قسمت بالاي صفحه جا سازي شده است استفاده نماييد.


اميد وارم مطالب اين صفحه مورد پسند و استفاده شما دانشجويان و دانش پژوهان عزيز قرار گرفته باشد.



سايت هاي دانلود مقاله فارسي

سايت هاي دانلود مقاله فارسي

علمي ,مقالات ,مي ,اطلاعات ,فارسي ,نشريات ,مقالات علمي ,اطلاعات علمي ,مورد نظر ,علمي و ,به زبان

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

گروه ترجمه و ویرایش سیناپس ... معماری صفوی دانلود برای شما وبلاگ مطالب جالب و خواندنی رضا فکری firoozehnegyn گوگل (www.google.com) mahtabcvect شرکت حسابداری توسعه